Om ett lyckat träningspass

Jomenvisst! Idag överträffade träningspasset min förväntningar. Jag upplevde det vi inom landstingsvärlden kallar överkvalitet.;-) Det gillar jag.

Vad var det som gick så bra då? Jo, den lilla vita var som en kanonkula som jag lyckades placera exakt där den skulle träffa. Han var taggad men ändå kontrollerad.

Om jag ska försöka analyera lite mer kring varför det fungerade bra idag så tror jag att en stor bidragande faktor var ett nytt kaninskinn att kampa med och nygrillade kycklinglår att smaska på. Sådan är han. Hög lön ska det vara om han ska jobba. 😉

Att jag dessutom hade förberett och ritat upp vilka övningar vi skulle köra och exakt hur många repetitioner vi max fick göra av varje övning gjorde att jag slutade i tid. Jag gjorde exakt som jag hade tänkt mig, varken mer eller mindre. Ett framgångs recept tror jag minsann.

Övningarna idag var basövningar. Ingen rolig handling. Men det är ju det jag måste inse, det är här vi är idag. Och när jag prickar rätt i träningen så är både jag och min lilla vita lyckliga. Nu återstår det att bygga vidare från detta. Hitta nya varianter där vi successivt höjer nivån.

Det är så här jag måste jobba. Strukturerat. Planera, genomföra och analysera.

Så för er som har lust att se ett lyckat träningspass så kommer det här!

Kul att du tittade in här!

Nu tar vi kvällen jag och min lilla vita 🙂

 

 

 

Annonser

2 thoughts on “Om ett lyckat träningspass

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s