Om att få allt man kan önska sig

Det nya året kunde inte ha börjat bättre. Jag, de båda ludden och resten av familjen åkte till stugan som ligger på norra Öland för att fira in det nya året. Det var så himla mysigt att vara där på vintern, även om det var varmt som en vårdag. Tidigare har vi inte kunnat vara där den kalla årstiden på grund av risken för att vattnet ska frysa. Men i våras renoverade vi badrummet och då fixade min långa stiliga man så att vattnet är vintersäkrat. Och å vilken härlig och raketfri helg vi har haft. Hundarna har fått långa promenader vid havet varje dag, vi har ätit god mat och spelat Uno framför brasan.

Dessutom avslutades våran minisemester med att jag, ludden och lillmatte åkte till Guldhunden Arena och körde två timmar agility ihop med Emma, Amela och deras sheltisar. Och tjoho vad det var roligt. Det vita luddet var på topp och jag fick minsann springa på av bara sjutton.Emma coachade oss bra när vi hamnade i en formsvacka så att träningspasset avslutades på topp. Tack Emma! Känner vittringen av den där sista hopp-pinnen nu. 🙂

Det svarta luddet fick en dos miljöträning och han skötte sig fin fint. Vi lekte och han klarade riktigt bra av att ha fokus på mig och leken. Han fick även prova att springa i lite tunnlar och mellan hinderstöd. Där blev störningen lite för stor vid ett tillfälle när två taggade sheltisar sprang på banan bredvid. Men för övrigt skötte han sig utmärkt. Jag är riktigt sugen på att börja köra lite valpagility med honom. Är det fortsatt barmarksvinter i veckan ska vi nog ta en sväng upp till klubben och testa lite mer.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s