Om en rolighet

Igår hände något jätte roligt. Det vita luddet vann Dagens trick tävling. 🙂

Det här är verkligen en tävling helt i min smak. Den går till så att man får en månad på sig att träna in ett bestämt trick. Man får under den här månaden ställa frågor och få hjälp på vägen för att lyckas. När man tycker att tricket är färdigt filmar man det och lägger upp det på den här facebooksidan. Trickets bedöms då av Susanne som ”äger” den här sidan. Det enda som bedöms är om man har uppnått kriterierna för tricket. Alltså inte vem som gör det snyggast eller snabbast. För att sedan utse en vinnare av alla de som klarat tricket så drar hon lott. Och vipps vopps igår hade vi tur och vann! Jag gillar verkligen att hon drar lott för hundarna har så olika förutsättningar och hur ska man bedöma vem som städar snyggast?

Så har du hund och inte redan är med i gruppen tycker jag verkligen att du också ska hänga på. En väldigt trevlig och prestigelös grupp. 🙂

Och självklart, här kommer vinnarbidraget.

Annonser

2 tankar om “Om en rolighet

  1. För det första var han outstanding på att plocka upp leksakerna, sen tycker jag att han – om möjligt – var ännu bättre på att hitta godiset du tappade. Solklar vinnare i sin klass.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s