Om en vanlig träning

Idag har vi varit på klubben och tränat. Vilken underbar dag det blev. Solen sken när vi vaknade i morse så fast vi hade bestämt träff med Mia och Joyca först kl 11.00 så kunde vi inte lugna oss till dess utan vi åkte upp redan klockan 9.00. Fikakorgen var med, de roligaste leksakerna och det godaste godiset.

Vi började direkt med att bygga upp den kombination som vi under fruktosten hade kommit fram till var det lillmatte och det vita luddet behövde träna på idag. I går på tävlingen sålde Dogmania sina fina grejer och då passade vi på att köpa den här boken från Clean Run.

 

Verkligen en bok vi kommer ha mycket roligt med i framtiden. Idag valde vi en kombination med mycket fart i eftersom vi vill hålla motivationen uppe på det vita luddet. Men det fanns en hel del handling i den också så att lillmatte får utmana sig själv lite.

Efter att vi hade byggt och fixat gick vi en rastrunda med hundarna och det var så himla vackert idag ner mot sjön. När hundarna var färdigrastade och vi skulle börja träna dock det upp en tjej med en liten sheltie på planen. Det visade sig vara valpen efter Bea som jag är så imponerad av. Valpen, Nicko, var hur söt och social som helst. Det svarta luddet och Nicko fick springa av sig lite och jösses vilken fart det var på dem. Ska bli riktigt roligt att få följa Nickos utveckling också. Han verkar ha goda förutsättningar att bli en fin agilityhund. 🙂

Det vita luddet hade bra tryck i dag med och lillmatte fortsätter att imponera på mig. Det känns som att de kan gå långt om den här utvecklingen håller i sig.

Det svarat luddet lyckades vi inte fånga in action på bild idag. Men som vanligt är han ofattbart enkel att träna. Idag var det lite mer störning runt omkring än vad det varit de senaste träningspassen, men jag tycker han fixar det riktigt bra även om han någon gång fladdrade iväg lite.

Hela träningspasset avslutades med en härlig promenad i Bokhultet med Mia och Joyca.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s