Om jag behöver feed-back?!

Idag fortsatte vi att roa oss med Happy hurdle banan som vi började med igår. Jag fick några bra förslag på handlingsalternativ från Humlespunkarna som jag skulle prova idag. Jag skulle dels prova att göra ett tvingat framförbyte över nummer 8, en lapturn över nummer 10 och kast med svart ludd över nummer 10. Det enda av de här bytena som jag kände kunde liknas vid det det var tänkt att likna var nog det tvingade framförbytet. Lapturnen fick vi överhuvudtaget inte att fungera och kast över hinder måste jag träna myyyyyckt mer på. Väldigt dålig tajming och oflytigt tycker jag det ser ut som när jag kollar på filmerna. Men tack vare att han är intränad på back- och svängkommando så svänger han tight och fint även om min handling är allt annat än så snygg som jag trodde den var. Att filma sig själv är verkligen ett kanon bra sätt att lära sig på. Även om jag blir lite deppig när jag ser att det inte alls är så snajdigt som jag tror att det är. Men desto mer imponerad blir jag av det svarta luddet som gör rätt nästan hela tiden trots mina uppenbara brister.

Vi utökade banan idag och tog oss till hinderpassage nummer 15. Försökte mig på kast med svart ludd över 12, 13 och 14. Men återigen är min räddning att han fattar back- och svängkommando för så värst mycket till kast vet jag inte om det blev.

Just nu längtar jag så mycket på att Jennys kurs ska börja, för jag behöver verkligen feed-back och coaching! Så har du lust så tar jag tacksamt emot dina synpunkter.  🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s