Om ett rysligt bra resultat

Idag har lillmatte och jag tävlat med det vita luddet. Och det gick väl lite si så där. I hopploppet dök det upp en mur direkt efter säcken. Det var en himla dum grej tyckte det vita luddet som i och för sig var väldigt snäll mot mig och utförde båda de hindren korrekt. Men när vi kom fram till slalom så bestämde han sig för att skaka av sig obehaget och missade slalolmingången. Och efter lite trixande för att få till det i slalom tyckte han att det räckte och sprang till lillmatte som är hans allra största favorit. Så vi firade disken med att mumsa köttbullar.

Sedan var det dags för lillmatte att köra agilityloppet. Och det gick fin, fint. De är så bra ihop de där två. Tyvärr fick han lite bråttom av balansbommen så han missade kontaktfältet. Men en sjundeplats räckte det till. Det firade vi också med att mumsa köttbullar.

Och till slut fick vi ett toppenresultat. Det svarta luddet blev mätt av en riktig domare med en riktig mätsticka. Och tjolahopp, han är 44,7 cm hög! Och som reglerna är nu får han alltså tävla i medium. Om exakt en vecka fyller han 11 månader och det ska väl mycket till om han växer mer nu. Och visst hänger det på håret. Men uj, uj, uj så glad jag blev. Ett rysligt bra resultat faktiskt. 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s