Om ombyggnation

Alla vet ju att det kan bli lite rörigt när det är ombyggnation på gång. Det blir svårt att hitta var man lagt sina saker och att få struktur på livet. Just nu pågår det ombyggnation för fullt här hemma. Ja inte i själva huset, utan i hjärnan på det svarta luddet. Ett helt normalt tillstånd för unghundar och tonåringar. Men det kräver en gnutta tålamod och förståelse för vad som pågår från omgivningen.

Alltså det är inte lätt att få de mest självklara saker att fungera under en ombyggnation faktiskt. Tänk er att ni ska bygga om i köket. Då är det tex svårt att laga de allra enklaste av enkla rätter. Till och med att koka snabbmakaroner blir ju svårt. Lite så tror jag det är i huvudet på svarta luddet nu. Lite som att koka snabbmakaroner utan ett fungerande kök.

Innan hjärnombyggnaden drog igång för fullt så ägde han tex på blindbyten. Den tiden är en svunnen tid. Men som sagt det är inte lätt att koka snabbmakaroner när köket är under ombyggnad. Så vi gör som man får göra när man bygger om. Vi härdar ut. Och äter micorlagad mat. Helt ok ett tag men i längden blir det kanske en smula enformigt. Men vad gör man inte för att få ett uppgraderat kök eller en uppgraderad hjärna?

Så här ser vår micromat ut. 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s