Om att var och en får göra det man gillar bäst

Att fira påsk på Öland har varit precis så bra som det alltid brukar vara. Fast kanske har det varit ännu lite bättre i år än vad det brukar vara. Hur nu det kan vara möjligt?

Det äldsta barnet i familjen har körkort sedan ett par månader tillbaka vilket ger en hel del frihet. Man kan till exempel komma och gå lite som man vill. Vilket uppskattades av både henne och hennes bror.

Min långa stiliga man har inte haft några måste projekt på hela helgen utan har för ovanlighetens skull tagit dagen lite som den kommit.

Lillmatte har som alltid njutit av att vara här, vi är rätt så lika så hon och jag. 🙂

Och båda ludden har fått göra det som de gillar bäst.

Det vita luddet har njutit av friheten att kunna springa lös och nosa i varenda buske. Dessutom har han fått spåra nästan varje dag. Jag kan egentligen inte så mycket om spår. Men det gör inget för det vita luddet kan desto mer. Han verkligen älskar när vi tar fram klöven ur frysen för att tina den. Och han spårar så fint tycker jag.

Det svarta luddet har fått påskpyssla på agilityplanen flera gånger varje dag. Vi har tränat på läxan vi fått från vår favoritfröken Jenny Damm. Vi har kört RC och filat på gungan. Det blir verkligen bara roligare och roligare att träna honom. Det börjar kännas som vi är samspelta, han orkar koncentrera sig även med mer störning och trycket har ökat. Så tacksam och glad för båda mina fina ludd.

 

Detta bildspel kräver JavaScript.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s